2012. január 9., hétfő

Óvodai zsákok

Tavaly, amikor a kislányom az ovit kezdte, elhatároztam, hogy készítek Neki oviszsákot. A szabásmintáig eljutottam, de végül nem ez, hanem egy másik zsák került elkészítésre.
Most viszont ismét aktuálissá vált a téma, mert megrendelést kaptam egy oviszsák elkészítésére. Egy kisfiúnak, Leventének készült, aki mostanában kezdi az ovit, és anyukája volt olyan kedves, hogy bizalmat előlegezett Nekem, és megkért, készítsek egyet Nekik.

Tettvágytól égve, rögtön kétfélét készítettem. Az egyik gyerek méretű fogasra, a másik felnőtt méretűre illeszkedik. A design ugyanaz, a forma kicsit más.
Mivel a megrendelő ezt a szín-, ill. mintakombinációt választotta, így ezek a zsákok nem túl színesek, de szerintem ezt a mintázat tökéletesen ellensúlyozza, ugyanakkor kitűnő unisex darabok, így akár a kisebb, és ellenkező nemű  tesót is vígan kiszolgálhatja. Azért majd készítek színesebb verziókat is...:)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szuperek!! Az sem zavar, hogy nem színesek, mert annyira karakteres, hogy szerintem így is tökéletes! szeretem a stílusodat! gratula!! Szép napot!

Steiner Lídia írta...

Bocs, a wordpress ma kimondottan undok.., szóval aláírás: Lídia.:)

Barcsi Dia írta...

Kedves Lídia! Nagyon köszönöm a kedves szavakat, igazán jólesik! Egyúttal gratulálok, mert Te vagy a bimba::blog első olyan hozzászólója, aki nem nyereményjáték miatt kommentel!:)

Unknown írta...

Kedves Diana!
Mit kell tennem ahhoz, hogy hozzájussak egy ilyen tetszetős oviszsákhoz? :)
Köszönöm:
Zsolt

Barcsi Dia írta...

Kedves Zsolt,
nincs más tennivaló, mint felvenni velem a kapcsolatot, s leírni az igényeket a zsákkal kapcsolatban!:)
Ide várom őket: bimbadesign@gmail.com

A Meska boltomban van feltöltve pár darab, itt lehet őket megtekinteni, ill. megvásárolni:
http://www.meska.hu/Shop/index/7299/36763

Üdvözlettel: Dia