2012. január 1., vasárnap

Boldog Új Évet!

Mostanában kevesebb időm jutott a blogra. Az év utolsó része ugyanis elég hajtósra sikeredett, sokszor hajnalba nyúlóan hajtósra, sőt, a vége felé szinte az volt furcsa, ha hajnal kettő előtt ágyba kerültem. Ilyenkor még elintéztem a "cyber" kötelezettségeimet, de sajna a blogra csak ritkán maradt energiám.:(
Elhatároztam azonban, hogy idén próbálok kicsivel több időt szentelni a karakterszaporításnak, remélem sikerül betartani! Eme bejegyzés álljon példának, a szándék megerősítése végett!

Gondoltam, az év első napján egy rövid összefoglalást írhatnék arról, amit 2011-ben sikerült megvalósítanom, s amit 2012-ben szeretnék elérni...aztán arra gondoltam, az túl "hivatalos" lenne, meg át is kéne gondolni, így aztán azt írom le, amire szívesen emlékszem vissza, és amire a jövőben szívesen szeretnék visszaemlékezni!

AMI JÓ VOLT:
Nagyon jó volt, mikor hosszú tervezés, szitakészítés, nyomás után, végre elkészültek az első állatkáim, amik, mintegy lenyomatai(szó szerint is, és átvitt értelemben is) voltak a Bimba termékeknek. Még jobb volt, mikor jött a hír, hogy elkelt az első állatkám, és Hollandiába emigrált!

Nagyon jó volt, amikor végre elkészült a honlapom, amire nagyon büszke voltam, mert teljes egészében az én munkám, a designtól webszerkesztésig. Még jobb volt, mikor a google végre indexelte is, és a keresőben beírva, végre az első pár találat közt listázta.:)

Nagyon jó volt, hogy a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete által meghirdetett Gyermek-Játék pályázat második fordulóján is túljutottam, de még jobb volt, amikor az 50 pályázat közül az enyém 2. helyezett lett!

Nagyon jó volt, amikor megnyitottam a meska boltomat, de még jobb volt, amikor végre eladtam az első termékemet ott is!

Nagyon jó volt, hogy a termékeimmel én is színesíthettem a Wamp amúgy sem szürke palettáját, de még jobb volt, mikor már akadt olyan vásárlóm, aki kifejezetten a Bimba miatt jött el a Wampra!:)

Nagyon jó volt, amikor egy viszonteladó örömmel vette a Bimba termékeket az üzlete polcain, de még jobb volt, amikor már Ők kértek erre!:)

Nagyon jó volt, amikor a fb oldalamon az első 25 rajongó összegyűlt, de még jobb, hogy a számuk lassacskán ugyan, de azóta is szépen gyarapszik!:)

AMI JÓ LENNE:
Nagyon jó lenne, ha egyre többen megismernék a B!MBA terméket!
Nagyon jó lenne, ha végre szakítanék időt, és a honlapomat angolul is elérhetővé tenném, új flash animációkkal tarkítanám, és picit fejlesztenék design téren is!
Nagyon jó lenne, ha végre azt is megérezhetném, milyen 1.helyezettnek lenni pályázaton!
Nagyon jó lenne, ha a közeljövőben végre megnyitnám a nemzetközi webshopomat, az Etsy-t is.
Nagyon jó lenne, ha egyre több üzlet polcain látnák viszont a vásárlók a termékeimet!
Végül nagyon jó lenne, ha az Élet úgy hozná, hogy ezzel (is) keressem a kenyeremet a gazdasági trutyi ellenére is!!!

Nos, a többit majd meglátjuk! Ahogy mondani szoktam: "Ember tervez, Isten végez!".

Sikerekben gazdag, boldog, új évet Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: