2013. január 22., kedd

Fotóblog

BUÉK, KEDVES MINDENKI!
Mivel idén először jelentkeztem be a blogom szerkesztőfelületére, megdöbbenve tapasztaltam, hogy november óta nem írtam...ejjejj! Ez így nem mehet, már csak azért sem, mert tavaly megfogadtam, hogy többet írok. Hát nem jött össze, ezért idén már nem fogadkozom, inkább legyen az, hogy fotóbloggá alakulok, és ha úgy jön össze, olyan a hangulat, valami erő arra késztet, akkor még írok is! Jó lesz így?


Igyekszem angolul is írni, mert képzeljétek, nagyon vegyes még a csekély bejegyzéseim ellenére is az olvasóközönségem, a teljes látogatottság kb fele magyarországi, a többiek külföldiek, a világ minden tájáról, aminek rettentően örülök!
A nyelvhasználat helyenként hagyhat némi kivetnivalót, de azért igyekszem...sőt, ha valakinek nagyon szúrja valami a szemét, esetleg csak jóindulatból segítene, azt szívesen veszem!:)
Akkor csapjunk a lovak közé, indítsuk az évet!

...................................................................................................................................................................

HAPPY NEW YEAR  EVERYBODY!


Because it's the first time this year, I've reported on my blog editor, was appalled that I have not written since November ... uh-oh! This can not go on!  Last year I promised to write more. Well, it did not work, so this year is no longer promise, instead I transform to a photoblog, yeah!
Readers of my blog is very mixed; about half of the total number of visitors come from Hungary and the rest foreigners from all over the world! Nice, isn't it? :) Therefore I try to write in English from now, because I don't want anybody to miss anything.
So let's go, start the year!Okoskocka/Sensory clever cube with "matyó' flowers and zoo pictograms

Panda és cica/ Panda bear and Kitty


Nincsenek megjegyzések: