2011. november 14., hétfő

❤B!MBANGYALKA❤

Egyik korábbi bejegyzésemben már írtam arról, hogy milyen reményeket fűzök a kislányom, és a közösségi lét viszonyához. Általában jók a megérzéseim, most sem volt ez másként. Természetesen ismét beteg...:( A változatosság kedvéért most nem a füle gyulladt be, hanem a mandulája. Szegénykém sokat nem alszik mostanában, fájdalmasan köhög és egyszer ezt mondta álmában: " Anya, zavard már el a torkomból a fájdalmat!":)

Ezt a briliáns szófordulatot amúgy előszeretettel alkalmazza más helyzetekben is; múltkor például az asztalnál festett, mindkét keze csupa festék, haja pedig nem volt összefogva, így a szemébe lógott. Meg is jegyeztem Neki, hogy " de szép festékes vagy mindenütt", mire felháborodva így szólt: -Hát miért a festékkel törődsz, zavard el inkább a hajamat a szememből, nem látod, hogy zavar?!:)))

Szóval a lényeg, hogy elég kevés időm marad napközben a munkára, többnyire akkor dolgozom, amikor alszik. Akkor is inkább az elmaradásaimat pótolom. Pedig már régóta kéri, hogy varrjak Neki egy "cumizós angyalkát...Én pedig mindig csak ígérgettem, hogy majd holnap, de a holnapból holnapután lett, stb. Közben meg látja, hogy "másnak" szorgalmasan varrogatom az állatkákat, babákat, miegyebet. Na de ennek most vége!!! Szegény, nehogy má' Karácsonyig kelljen várnia egy cumis angyalra, nem? ( Akkorra persze lesz majd sok-sok angyalka, mert mennek ám a Wampra a többi bimbasággal együtt;) ) 
Mindezeket figyelembe véve tehát, egyfajta vigaszdíjként, no meg azért, hogy ne váljak hiteltelenné a szemében, végre tegnap éjszaka, miután elkészültem egy tucat marokbabával, csakazértis készítettem Neki egy cumizós angyalkát!:) Nagyon büszke voltam magamra!:) Nem hiába, mert reggel látni kellett volna a kis arcát, mikor megmutattam Neki! Kb. ilyen arckifejezéssel nézett: " ÚÚÚÚ, a CUMIZÓS ANGYALKA! Anya ez nem vicc? Tényleg az enyém?

Ezek után csak remélni merem, hogy az angyalka megóvja őt a csúnya betegségektől a jövőben, és ebben angyalkának segítségére lesz az a sok-sok szeretet, amit a készítéskor belevarrtam! 

Nincsenek megjegyzések: