2011. szeptember 26., hétfő

Új kollekció!

Kisebb szünet után újra itt! Eddig ugyanis nem igazán volt mit mutogatni...pontosabban nem kézzelfogható dolgokat. Pedig a munka már rég elkezdődött ám! Nyáron már készültek a tervek, vázlatok, azután ezeket digitális formára pofoztam, hogy könnyebben tudjam őket csűrni-csavarni, miközben engem a kislányom nyüstölt. Szegénykém 5 napot járt az oviba mióta elkezdődött a tanév. Hol dobhártya-, hol középfülgyulladás, jelenleg vírusfertőzés választja el őt a közösségi lét sokszínűségétől...bár van egy sanda gyanúm, hogy amint visszamegy a közösségbe, újabb szín jelenik meg a "betegségskálánkon", de ne így legyen!!!
Lényeg, hogy ennyi "pofozkodás, csűrés-csavarás és nyüstölés" után ha nem is abban a tempóban, ahogyan azt elterveztem, de azért szép   l   a   s   s   a   n   haladok a munkával(ezúton köszönet a férjemnek, akinek nem lehet vmit elégszer megköszönni;)...hátha ő is elolvassa ).
Végre túl vagyok a szíták elkészítésén is, amiket nagy izgalmak közepette már fel is avattam, így lassan elkezdődik a szabás-varrás! Rengeteg ötletem van, ha csak a fele megvalósul, már elégedett leszek:)!
Hamarosan azokat is mutatom...


Nincsenek megjegyzések: