2011. június 29., szerda

Zsebbe való kollekció #1!

Elkészült a marokállatka-mini kollekció első darabja! Ez még csak a "trial version", szóval még fejlesztés alatt, de azért mutatóba felteszem, hátha valaki betéved a blogomra(statisztika alapján enyhén szólva gyér a látogatottság:), de rajta vagyok az ügyön!;) )!
Szval azt kell tudni erről a kis apróságról, hogy szó szerint zsebbe való...pontosabban aki már látott BIMBA textil mesekönyvet élőben(Nami, Két Egér Könyvesbolt), esetleg a honlapomon végignézte a termékkínálatot, az láthatta(bár nem biztos, hogy figyelte is...), hogy a mesekönyv minden második lapján egy-egy versike található a mellette lévő állatkáról. Ez a versike pedig egy zseben helyezkedik el, és ebben a zsebben lesznek ezen szerzemények szépen elhelyezve gyerekeknek - esperente:). Vagyis a zsebeknek azon túl, hogy a pántokat elrejtik, illetve "vershordozók", lesz egy harmadik funkciójuk is ímmár, mini állatkákat fognak rejtegetni, hogy lelkes kis gazdájuknak legyen mit felfedezni apró ujjacskáikkal és természetesen ezáltal fejlődjön a kezecske finommotoros mozgása.
Egyszerűen imádom a multifunkciós dolgokat...!

folyt. köv.!...
Hát az előzetesen ígért pitéből pedig csak piskóta lett, de ígéretemhez híven mutatom. Na nem mintha olyan nagy durranás lenne az elkészítése, mert még a 12 éves fiam is tud ilyet, de más az íze, mert ez kenesei "biocseresznyéből" van, egyenesen a fáról! A fiam már tesztelte is...:)
 

Nincsenek megjegyzések: