2011. december 25., vasárnap

Boldog Karácsonyt!

Pici csúszással ugyan, de itt, a blogomon is Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek, kedves Látogatók!
A fb oldalamon már ezt korábban megtettem, úgyhogy remélem eljutott Mindenkihez!
Töltsétek Karácsony másnapját (is) kellemesen, sok-sok bejglivel, meg töltött káposztával, persze módjával! Az édességről se feledkezzetek meg. Mi sem tettük, álljon itt példának a kislányommal való közös együttműködés egyik ékes példája :) 

2011. december 19., hétfő

Sorsolás

Dobpergéééééééééééés, a nyertes pedig HETEY BRIGITTA!





GRATULÁLOK!


Egyúttal megragadom az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik játszottak, és ne szontyolodjon el az sem, aki most nem nyert, mert lesz még játék, figyeljétek a fb oldalamat és a blogot!

2011. december 12., hétfő

Párna "csata" avagy nyereményjáték bimba módra!

Nos, már igazán régen jártam erre, de mentségemre legyen, hogy akadt tennivalóm bőven! A Geszti szavaival élve "...megy a meló ezerrel "...Úgyhogy nem is szaporítom a szót, mert csak a karakterek gyűlnek, az idő meg vészesen fogy, és abból soha nincs elég!

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK!

Párnát nyerhettek most a Tőlem, ami ugye így Karácsony előtt jól jöhet akár Nektek, de akár ajándéknak is kiváló! Az alábbi két párna közül választhatja ki a szerencsés nyertes, a neki legjobban tetszőt:




A harmadik kép csak illusztratív jellegű, a párna elejét, illetve hátulját mutatja. Tehát vagy egy állatos pink, vagy egy folk korall!
A játék ezen a héten tart, vasárnap(2011. 12.18.)  24.00 óráig!

AMIT TENNI KELL:  LÁJKOLNI A BIMBA FB OLDALT ÉS MEGOSZTANI A NYEREMÉNYJÁTÉKOT A FACEBOOKON,( BLOGODON HA VAN)! HA EZ MEGVAN, EGY BEJEGYZÉS IDE A BLOGRA, HOGY MELYIK PÁRNÁT VÁLASZTOD. FONTOS!!! NE NÉVTELENÜL ÍRD A BEJEGYZÉST, MERT AKKOR NEM TUDOM FIGYELEMBE VENNI SORSOLÁSNÁL!

Sok szerencsét!