2011. augusztus 24., szerda

Koala

Mackó mászik fent a fán,
Mackó bizony, koala.
Lassú, mint egy álmos csiga,
Egész nap csak aludna.
Két nagy füle pamacsszerű,
Orrocskája fekete,
Ölbe venném, simogatnám,
Egész nap, ha lehetne!

2011. augusztus 20., szombat

Róka

Róka koma fut a réten,
Selymes szőre vöröslik,
Megpillant egy fehér nyulat,
Azon nyomban ráugrik.
-Kedves Róka, ne bánts, kérlek,
Nyuszikölykök várnak rám!...
Megenyhül a róka szíve,
Ilyen beszéd hallatán.






2011. augusztus 12., péntek

WAMP!

Vasárnap ismét Wamp! A BiMBA termékek is jelen lesznek. Akit érdekel, látogasson el, mert ott lesz a vadiúj párnakollekció, és természetesen a marokállatkák és textil mesekönyvek sem maradnak el.
Ééééééééééés, aki párnát, vagy textil mesekönyvet vásárol, az ajándékba kap mellé egy kitűzőt, vagy kulcstartót(tetszés szerint), ha pedig marokállatkát vesz, akkor 15%-ot elengedek az árból! Ennek egyetlen feltétele, hogy tudja a jelszót: PAMPI!

2011. augusztus 11., csütörtök

Bimba, és ami mögötte van...(interjú)

Egy pár dolgot már itt, a blogon is megtudhattatok a BiMBA kialakulásáról, most azonban újabb információkhoz juthat az, aki  elolvassa az alábbi interjút, a Gyermekszoba blog jóvoltából!
Ha pedig ezek után kedvet kaptatok egy kis JÁTÉKRA, akkor érdemes ide kattintani, mert egy süni marokállatkát lehet most nyerni, a helyes hozzászólásért cserébe.

...Annyit kell csak tudni még, hogy aki  a szóban forgó sünit megnyeri, az büszke lehet rá, mert csak neki, vagy csemetéjének lesz ilyen játéka szerte az egész világon! Korábban írtam már az egyik bejegyzésben erről a süniről. Megrendelésre készült, de úgy adódott, hogy  más színösszetételben kérte a megrendelő(na de ilyet;) ). Így aztán ez a kis piros süni azóta árván maradt, és amíg nem jön újabb megrendelés sünire(aki amúgy nem tagja a marokállatkák bandájának), addig bizony egyedül lesz a nagyvilágban! Ez persze annak a szerencsésnek, aki megnyeri, csak jó, hiszen senki másnak nem lesz ilyen!
Hajrá!

2011. augusztus 10., szerda

Süni

JÖN A SÜNI APRÓ LÁBÁN,
ALMÁT CIPEL TÜSKÉS HÁTÁN.
-VÁRJ MEG, SÜNI, NE MENJ EL,
JÁTSSZ VELEM EGY KEVESET!
-NEM JÁTSZHATOK, RAKODOK,
HOSSZÚ TÉLRE PAKOLOK;
ALMÁT, SZŐLŐT, EGERET,
HA VAN KEDVED, SEGÍTHETSZ!
SÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNISÜNI





2011. augusztus 4., csütörtök

Szitakötők


 Szép kis esős napon vagyunk túl! Nem elég, hogy nélkülözni kell a varrógépeimet, még az időjárás sem tesz a kedvünkre...no de nem csüggedünk, töltögetünk. Fényképeket...mert bár ebben az esős időben az is egy kreatív feladat, hogy a gyerekeket lefoglaljuk, de azért egy fényképezőbe "kapaszkodni" az igazán biztos pont, ami a kreativitást illeti!:)

2011. augusztus 3., szerda

Bre-ke-keee

Nem bk-ra vadásztam, de ott csücsült, szinte már hívogatott, hogy fotózzam le...ráadásul jöttek a haverok is pózolni. Csókot is kértek, de azt már nem!...vagy kellett volna???;)
Folyt.köv.