2011. július 28., csütörtök

Leporellók textilből

Mivel elfogytak a textil leporellóim a Két Egér Könyvesboltból, készültek új példányok. Szerda óta ismét kaphatóak a Két Egérben, immár színesebbek, nyáriasabbak és az anyaghasználat is frissült.

2011. július 19., kedd

Nyereményjáték!

Aki lemarad, az kimarad! Pedig most ingyen elviheti valaki a képen látható nyereményeket, ha ellátogat a panyizsuzsi blogra, ahol nincs más dolga, mint feliratkozni a hírlevélre és egy hozzászólást hagyni. Nem érdemes kihagyni!
Sok szerencsét!

2011. július 9., szombat

Süni



Új tesót kaptak a marokállatkák! A héten megkeresett Juli, a Két Egérből, hogy egy kedves "könyves barátjuk" sünis marokállatra vadászik. Mivel a süni a textil mesekönyvek kemény magjának oszlopos tagja, eddig másutt nem igazán lehetett vele találkozni. Most viszont készült egy marokállatka is belőle, remélem a gazdájának tetszeni fog! Készleten egyelőre nincsen, de ha valakinek megtetszik, megrendelésre szívesen készítek belőle! Íme:




Közben készülnek és egyúttal színesednek is a marokállatkák, illetve egyik-másik új ruhácskát is kap; ki farmert, ki puha és szőrős hatásút, és persze lesznek hagyományosak is. Ezekből is mutatok párat:
Még ugyan nincs, de folyamatban van az Etsy shop-om létrehozása, szval ha elkészül ez a kis brigád, valószínűleg velük nyitom a boltom. Addig is mindenki menjen vízpartra, vagy légkondis helyre, nehogy megüsse a hőguta!:)